АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ при президента на Република България

10/06/2017

АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ
при президента
на Република България

На 31.05.2017 година дванадесетокласниците на Специално училище за ученици с увреден слух „ Свети Иван Рилски” град Търговище присъстваха на традиционния абитуриентски бал, чиито домакин е президентът.
Това е събитие, съпроводено с много вълнения и очакване.
Благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта” дава възможност както на нашите възпитаници, така и на още много младежи и девойки от специализирани институции да се почувстват наистина „специални”, приети, уважавани и равностойни граждани на България.
При срещата си с президента Румен Радев в гербовата зала на президентството някои от абитуриентите споделиха за своите мечти, за трудния път, който са извървели, за да ги осъществят и за огромната си благодарност към хората, подали им ръка.
От тези слънчеви младежи и девойки лъхаше толкова позитивност и лично удовлетворениe, че те оправдаха призива на държавния глава към всички абитуриенти да не стават част от онези млади хора, които нито учат, нито работят, нито имат желание за допълнителна професионална квалификация.
Празничната вечеря последва в хотел „Шератон”, където за доброто настроение на абитуриентите се погрижиха актьорите от „Комиците”, Поли Генова, Михаела Филева и редица други изпълнители.
Тази незабравима за нашите зрелостници вечер се запечата не само в съзнанието им, но и в съвместните снимки с президента на България.

Copyright © 2016 - 2024 СУУУС "Свети Иван Рилски", гр. Търговище.